Sandra en Jelle

Toen mijn vrouw en ik in maart bij Marion binnenkwamen was er niet veel meer van ons huwelijk over. Ruim 11 jaar samen, maar door alles wat wij de laatste 2 jaar hebben meegemaakt waren wij vervreemd van elkaar, er was nog maar weinig positiefs te benoemen. Er was onrust, onbegrip, verdriet en woede op onszelf en op elkaar.

Marion is met ons aan de slag gegaan door te luisteren en te sturen. De start zat in het opnieuw begrijpen van elkaar. Door de duivelse dialogen, die gesprekken die lijken op touwtrekken, op tafel te leggen gingen mijn vrouw en ik elkaar weer begrijpen. Toen we dat langzaam en voorzichtig onder de aandacht hadden gebracht konden wij beter met elkaar praten. Daarna konden alle onderwerpen die onrust en verdriet veroorzaakten stuk voor stuk opgepakt en behandeld worden. 

Na iets meer dan 7 maanden zijn mijn vrouw en ik weer een stel. We zijn uit onze standaard patronen kunnen stappen en praten nu op een totaal andere manier met elkaar. Zowel ik als mijn vrouw durven nu weer te zeggen dat we weten hoe het is om verliefd te zijn op elkaar en zien de toekomst positief tegemoet!

Marion is in de afgelopen 7 maanden onze docent en steunpilaar geweest om dit allemaal mogelijk te maken en daar zijn we haar erg dankbaar voor.